2011. szeptember 22., csütörtök

Kombi fa kiságy és kókuszmatrac nagyon szép! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Szép állapotban lévő kiságyunktól megválnánk. Az ágy fából készült, bababarát páccal lett kezelve. A pelenkázó részben egy polc található, így két részre van osztva. Aljában ágyneműtartó is van, ami kerekeken gurul.
Két kisbabát szolgált ki, de bátran állítom, hogy nagyon szép állapotban van. Nincsenek rajta fognyomok, durva karcok, sérülések.
Esztétikai hibája, hogy a pelenkázón lévő ajtó egyik pántjánál a sarok kicsit le van ütve, de ez csak akkor látszik, mikor az ajtó nyitva van, komolyabb hibája nincs.
A kókuszmatrac természetesen hibátlan, tisztításával már nem bajlódnék, két kisgyerek mellett nem is igen van rá időm, így ezt rád bíznám (semmi komolyabb baleset nem történt rajta, de a higiénia kedvéért...
Megtekinteni és elvinni Pest-megyében az otthonomból lehet, mivel nem nagyon értünk hozzá, túlzottan szétszerelni nem mertük, így vagy egy hozzáértőt kíván az elszállítás, vagy egy nagyobb autót, én sajnos mindkettőnek híján vagyok. : )
Az első fotó akkor készült mikor még új volt, a többi a jelenlegi állapotot mutatja. A matrachoz természetesen tartozik védő huzat is, az a képről lemaradt.
Ajándékba adok hozzá egy sosem használt pelenkázó feltétet is.
Kérdezz bátran, szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 09:51
. Kombi fa kiságy és kókuszmatrac nagyon szép! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft